Editura UPG Ploieşti
     
    

1. Despre noi
2. Regulamente
3. Publicații tipărite
4. Publicații electronice
5. Colecții
6. Buletine / Jurnale / Reviste știinţifice
7. Modalități de distribuire și comercializare
8. Târgul de Carte Gaudeamus Radio România, 17-21 noiembrie 2021, exclusiv online

8. Târgul de Carte Gaudeamus Radio România, 17-21 noiembrie 2021, exclusiv online Home : 8. Târgul de Carte Gaudeamus Radio România, 17-21 noiembrie 2021, exclusiv online :

Ecotehnologie. Studii de caz
măreşte...

Ecotehnologie. Studii de caz

(1 vote(s))

Autor(i): Dragos Gabriel Zisopol, Andrei Dumitrescu
Preţ: RON 20.00
An apariţie: 2020
Număr pagini: 142
ISBN: 978-973-719-785-6

Pe stoc: da


Lucrarea prezintă o serie de studii de caz legate de disciplina Ecotehnologie grupate pe mai multe domenii: protecția mediului, tehnologii de prelucrare, probleme tehnico-economice, corelații statistice și analiza valorii.

Lucrarea este structurată pe 5 capitole:

Capitolul 1 cuprinde Studii de caz din domeniul protecției mediului, referitoare la calculul costului și a duratei epurării apelor uzate și la calculul înălțimii de evacuare a poluanților.

În capitolul 2, intitulat Studii de caz din domeniul tehnologiilor de prelucrare ale materialelor se prezintă aplicații referitaoare la determinarea gradului de uniformitate al nisipului utilzat pentru confecționarea formelor de turnare temporare și la calculul normei de timp pentru operațiile de prelucrarea prin așchiere.

Capitolul 3 conține Studii de caz, tehnico-economice legate de organizarea producției cuprinzând calculul capacității de producție a unei secții, calculul duratei de lansare în fabricație a unui produs, determinarea costului energiei electrice consumată pentru executarea operațiilor de sudare, calculul indicatorilor tehnico-economici pentru procesele de prelucrare prin așchiere.

În capitolul 4 denumit Studii de caz din domeniul corelațiilor statistice, se prezintă aplicații referitoare la determinarea coeficienților de corelație paramaterică, Spearman și Kendall, precum și determinarea trendului folosind metoda sporului mediu alături de previziunile producției industriale folosind metoda lanțurilor lui Markov.

Capitolul 5 Studii de caz din domeniul analizei valorii, referitoare la evaluarea entităților, caz în care se eviodențiază funcțiile inutile și costurile prea mari ale acestora și la elaborarea soluțiilor, caz în care se reconcep entitățile.

Excelentă
Bună
Medie
Slabă
Foarte slabă

 

Copyright © Editura UPG Ploieşti. All rights reserved.